Angelica’s Elegy + Ekkolodd @ Haandverkeren

31/08/2012 kl 22:00

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

 

ANGELICA’S ELEGY

Angelica’s Elegy fra Trondheim er inspirert av alt fra 80-90-talls indierock, via postrockens atmosfæriske stemninger til gammel orkestral soulfunk. Kombinerer man dette med en ektefølt forkjærlighet for 60-tallets estetikk og nysgjerrighet så får man et deilig musikalsk uttrykk som tidvis kan minne om Beach House, Deerhunter, Dungen og Broadcast. Vi så dem på Trondheim Calling i vår og ble overbevist. Nå er det din tur!

EKKOLODD


Ekkolodd et seksmannsorkester med base i Bergen.
Musikken omfavner sjangerutrykk som drømmepop og alternativ rock hvor behagelig støy og symfoniske instrumentalpartier møter svevende og skjøre vokalmelodier på gudbransdalsdialekt. I sommer spilte de på P3 Scenen under Hovefestivalen.

Hør musikken deres her:
http://soundcloud.com/ekkolodd

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/angelicas-elegy/