Sameblod (SE) + supp: Sea Change @ Frk. Larsen / Hjem

15/09/2012 kl 22:00

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

SAMEBLOD (SE)

Sameblod er hærlig artisk dansbar elektronika. Bandet har fått stor oppmerksomhet i musikkbloggsfæren i det siste og før de blir skikkelig store dukker de opp på TrashPop for å spille for deg.  
Musikknyheter.no gav deres debutalbum 8/10, og omtaler det slik:

«Med blandende impulser fra byliv og natur, koker de to svenskene opp svevende og kjølig synth-pop. Resultatet er storartete produksjoner, der en vegg av lyd møter dansbare 80-talls inspirerte beats. Av referanser der ute kan man fort trekke frem Sigurd Ros, tidlig M83, og Yellow Magic Orchestra. ….Til tider sparsomt, og til tider rikt. Albumet kaster deg rundt med rytmiske beats, tung synth og hjelper deg å bane vei ut av vinterdepresjonene. Sameblod fortjener oppmerksomhet!»

SEA CHANGE
Sea Change er Ellen A. W. Sundes solo electronikaprosjekt. Denne lille snertne dama er opprinnelig fra Flekkefjord, men holder for tiden til i Oslo. Live lager hun et lydlandskap av looping, programmerte beats og små akkustiske instrumenter.
Musikken hennes vokser til å være høy og oppslukende, men kan også være stille og low-key.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/sameblod-leif-and-fu/