Tuba Tuba @ Haandverkeren

19/09/2012 kl 22:00

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Seksmannssterke Tuba Tuba fra Oslo er et av Oslos mest lovende undergrunnsband.

Tuba Tuba er så dansbart som du kan få det med sin utenomjordiske, elektroniske disko-lyd og særegne musikalske elementer. Musikken kan minne om Yeasayer, MGMT, Miike Snow, LCD Soundsystem, Foster the People og M83, men mellom alle disse musikalske referansene oppstår et helt eget sound, drapert i fyldige koringer, et tykt lag med perkusjon, synth, psykedeliske gitarfigurer og store refrenger. Et band, aldri fremmed for å leke med ulike sjangre, taktarter og lydeffekter. Live fyller de på med konfetti, ballonger, såpebobler m.m. og lager skikkelig fest. Et fantastisk live band.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/tubatuba/