NewTrash: Simmy Man @ Haandverkeren

23/10/2012 kl 22:00

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Simon Tellefsen som går under rap artist navnet Simmy Man, (25 år) har på under et år etter signeringen med AGF Music markert seg raskt i den norske musikkbransjen. Med både spilletid på NRK P3 Lydverket med låten Demons feat. Rebekka B. Maeland, single premiere med ‘Surfin’ på National Rap Show med Tommy Tee, Radio Sør, NRJ Kristiansand, Kingsize og Fædrelandsvennen omtale og konsert på P3 scenen under årets Hovefestival har gitt Simmy Man en enorm boost.

Simmy Man er produktiv og målrettet og det merkes da han på denne tiden har flere sterke utgivelser bak seg som singlene Major League, No Sympathy ft. Jonesy og Surfin, Mixtapen The Factory Outbreak, og EP samarbeidet Curb Poetry med produsenten JNS Music der NRK Sørlandet anmelder ga Ep’en 7 av 10 poeng. I tillegg har Simmy Man fått en god youtube boost med både KRS Cypher 2011 som fikk over 15.000 views på 1 drøy måned og låten Surfin som allerede har passert 35.000 views siden juli måned.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/newtrash2/