NewTrash: Marianne Engebretsen @ Haandverkeren

09/10/2012 kl 22:00

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

NewTrash er en konsertserie med interessante artister fra Agder og Telemark. Annenhver tirsdag hele året, utenom sommeren, presenterer vi en ny artist på Haandverkeren. Vi tar bare 50 spenn i døren og alle pengene går til artisten. Her har du råd å komme selv om du vet lite om artisten som spiller. Kanskje blir du positivt overrasket?

 

MARIANNE ENGEBRETSEN

TrashPop gleder seg stort over å kunne presentere denne unge dama. Hun er låtskriver og artist fra Randaberg utenfor Stavanger, men holder for tiden til i Oslo. Marianne skriver “popmusikk med brodd i”, og gjør det på en måte du ikke har hørt før. Hun ble kåret til Ukas Urørt i august 2011, og Dagbladet mente hun var “Det de burde snakke om”. Fædrelandsvennen omtaler henne som en av Norges lovende artisttalenter, og med låta “Fighter” har Marianne vist at hun har teft for solid pop. Med melodier som fester seg fort på alles lepper, referanser både i amerianske neosoulartister, som Erykah Badu, og skandinaviske popmødre som Robyn og Veronica Maggio, har Marianne Engebretsen skapt et særegent sound.

Hun har spilt flere konserter i inn- og utland, og spilte bl.a support to kvelder for Veronica Maggio i august 2011.

Hør musikken hennes på Urørt.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/newtrash1