Native (US) + Sunswitch @ TrashPop/Pir6

28/11/2012 kl 22:00

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

NATIVE

Fire menn fra Indiana utgjør indierockbandet Native. Med utmerket instrumentbeherskelse og et deilig skittent lydbilde serverer de hard og heit indierock. Bandet har spilt sammen siden 2007, utga sin første fullengder «Wrestling Moves» i 2009 og til neste år er de klare med ny plate.

Natives særegne signatur gjør dem til et band som fort fanger oppmerksomheten til rockfrelste sjeler. Har du sansen for røff rock bør du ikke la sjansen til å se kvartetten fra nordvest gå fra deg.

http://www.myspace.com/nativein

http://nativeband.tumblr.com/

https://twitter.com/nativeband

http://www.facebook.com/nativeIN

 

SUNSWITCH

Sunswitch er Kristoffer Lo, Trond Frønes og Tomas Järmyr. Sammen har de skapt et trehodet monster det er umulig å ikke la seg imponere av. For å si det med en gang: Sunswitch vil aldri bli allemannseie, men de fortjener ryktet som et av Norges mest kompromissløse, seigeste, høyeste og hardeste band.

Inspirert av lyden fra Sunn O))), Sleep, Earth og Noxagt blåser Sunswitch deg over bord med sin dype dommedagsestetikk. Med en total mangel på respekt for konvensjoner kjører de over deg med mørk støy som skremmer, overvelder og omfavner.

Musikalsk ligger Sunswitch et sted godt forankret mellom doom-metal og dyster postrock, men greier i kraft av sin særegne besetning å skape noe helt eget du sannsynligvis ikke har hørt før. Mektig bølgende bass, forvrengte lag med tuba og knallhardt uforutsigbare trommer fyller et lydbilde så fullt av skumle bassfrekvenser at både kropp og sjel får varige mén.

Sunstwitch’ debutalbum slippes i oktober 2012, selvfølgelig på vinyl. Svenske Magnus Lindberg fra Cult of Luna står for miksing og mastring. I tillegg til Sunswitch har Lindberg jobbet med musikalske helter som Switchblade, Refused og Totalt Jävla Mörker.

http://www.myspace.com/sunswitch

http://www.facebook.com/pages/Sunswitch/361581587197339

http://www.riotfactory.no/sunswitch.php

 

 

 

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/native-us-sunswitch/