SØRVEIV: NKB Showcase: Sea Change, CCTV og Dråpe @ TrashPop/Pir6

10/11/2012 kl 22:00

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

SEA CHANGE er et enkvinnesband som spiller deilig elektroniske pop. Med fascinasjon for støy og improvisasjonsmusikk, små akustiske instrumenter og synthpop lager Ellen A. W. Sunde et vakkert og loopbasert lydbilde som rommer programmerte beats, vokalharmonier og 80-tallsklanger. Live konstruerer hun et lydlandskap som kan vokse seg støyende og altoppslukende eller holde seg lavmælt og knitrende.

CCTV-sjef Shaun Curtis utforsker det kreative i det destruktive. Soundet har bygget seg opp til å bli en post-traumatisk og psykedelisk blanding av indie-pop og elektronika. Han har også slått seg sammen med Audun Borrmann (Tom Hell, Rockettothesky m.fl.) og sitt faste backingband pow pow, som sammen i september gav ut plata «Hope and Destroyer».

DRÅPE slapp sin første EP høsten 2011. Fem sanger fulle av vektløs drømmepop, fargerik støy, sol og kjærlighet. 2011 var fullt av gode ting som konserter på by:Larm, Øyafestivalen, Slottsfjell, Hove, Trondheim Calling og Pstereo, massevis av positiv omtale i blogger og på nettsteder samt en stadig økende fanskare. For øyeblikket skriver de sitt debutalbum, som slippes neste år.

Kommentarer