Reptile Youth (DK) + Broke (DK) + The Frantics (DE) @ TrashPop/Pir6

08/11/2012 kl 22:00

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Reptile Youth (DK) er skandinavias kanskje mest energiske liveband og er blitt hypet opp i skyene etter konserter på blant annet Iceland Airwaves, Reeperbahn Festival, Montreux Jazz Festival, Wavves Vienna, Sonic Vi- sions, Unit Tokyo, SPOT Festivalen, Roskilde Festivalen og ByLarm. I november besøker de to klubber i Norge, BLÅ i Oslo og TrashPop i Kristiansand. Raptile Youth spiller en vanvittig blanding av psykedelisk Sixties Soul, Post Punk og Synth Pop rørt rundt til en superenergisk vodka&batteryvariant av post-moderne pop. De er mildt sagt et latterlig bra live band! Konserten er offesielt vorspiel til Sørveivfetivalen og sørveivpass gjelder som billett.

Les Gaffa-anmeldelsen fra årets Øya-konsert her: gaffa.com/anmeldelse/63454

Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe billett til konserten på vanlig måte.

Billetter til konserten kjøper du nedenfor.

Informasjon om Sørveiv og festivalbillett får du kjøpt her: www.sorveiv.no

Reptile Youth: Speeddance (official music video) from Rasmus Weng Karlsen on Vimeo.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/reptile-youth-d/