NewTrash: Dirty Meadow @ TrashPop/Pir6

18/12/2012 kl 22:00

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

NewTrash er en konsertserie med interessante artister fra Agder og Telemark. Annenhver tirsdag hele året, utenom sommeren, presenterer vi en ny artist på Haandverkeren. Vi tar bare 50 spenn i døren og alle pengene går til artisten. Her har du råd å komme selv om du vet lite om artisten som spiller. Kanskje blir du positivt overrasket?

DIRTY MEADOW

Dirty Meadow har et ærlig uttrykk, visuelt og musikalsk. Deres videoblogg, «Work in progress», gir et usensurert innblikk i øvinger, konserter, diskusjoner, studiotid og annet som kameralinsen fanger. De har med seg kamera så og si overalt hvor de ferdes. Den ærlige og direkte «Work in progress» står i stil med det upolerte musikalske uttrykket.

Dirty Meadow har sluppet singlen «At the stake», som er en ismakebit på det forestående debutalbumet «Dead end track», som etter planen vil være ute i mars 2013.

Dirty Meadows/»Work in progress» på Youtube:
http://www.youtube.com/user/0DirtyMeadow0?feature=watch

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/newtrash-dirty-meado/