NewTrash: Dudes @ TrashPop/Pir6

04/12/2012 kl 22:00

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Dudes spiller funk-punk med et særegent lydbilde. Musikken er melodiøs og energisk med tekster som inneholder en del uvanlige historier, dosert med en god del humor. På scenen er Dudes energibomber av en annen verden.

2012 har vært et fruktbart år for Dudes. De meldte seg på Emergeza i Januar og vant delfinalen på John Dee, gikk videre til finalen på Rockefeller og vant. Dette førte dem til den Nordiske finalen i Stockholm i mai. De vant den Nordiske finalen som sendte dem videre til verdensfinalen i Taubertal i Tyskland, pluss at de fikk spilletid på Sziget festivalen i Ungarn august 2012. De kom på femteplass i verdensfinalen.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/newtrash-tba/