Fest!: Satellite Stories (FIN) + DJs

26/01/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Satellite Stories kommer fra den nordlig utposten Oulu i Finland. De er kjent som et utrolig bra live band og spiller dansevennlig indie-pop, de sammenlignes med band som Vampire Weekend, The Wombats eller Two Door Cinema Club. De har ikke funnet opp hjulet på nytt, men det trenger de heller ikke – de er så underholdende at dette lett blir tilgitt.

Bandet har vært nummer 1 på hypem.com-listen over de mest populære bandene i bloggverden og fjoråret endte med utsolgte konserter i hele Europa, og nå er Kristiansand et av mange stoppesteder på bandets vei til å ta over verden.

Etter konserter serverer TrashPop DJs. Dette blir Fest!

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/fest-jan2013/