NewTrash: Capriccios Alibi + Trizzle Trio

29/01/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Capriccios Alibi består av trompetist Hilde Marie Holsen og vokalist Jonatan Østberg. De startet sitt musikalske bånd i 2010, da de begge begynte sitt studie innen rytmisk musikk ved Universitetet i Agder (tidligere musikkonservatoriet). Siden den tid har de spilt sammen i flere ulike konstellasjoner og band, i ulike sjangere.

Med utgangspunktet i egne komposisjoner og improvisasjon eller rene improviserte stykker, skaper de spennende lydlandskap som lytteren får tre inn i. Med fokus på parametere som lyd- og klangmuligheter i deres instrumenter, tekst, form, rytmikk, dynamikk, elektronikk og effektbruk.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/newtrash2901/