NewTrash: Out of Bounds + Ratatosker

15/01/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Out of Bounds

Skiensbandet «Out of Bounds» er en diger haug av energi på scenen! Bandet er en kvintett som i 2012 spilte på Kartfestivalen, varmet opp for Sex Pistols-legenden Glen Matlock og vant talentkonkurransen «Ut av container’n» i regi av Sluserockfestivalen.

Pengene de vant ved sistnevnte brukte de på å gå i studio og spille inn en EP, som toppet punklistene til Urørt. På det meste hadde Out of Bounds fem låter blant topp ti.

De spiller såkalt «glad-punk» og «hyllest-til-livet»- musikk, som kan sammenlignes med band som Blink-182, Green Day og Anti-flag. Her er fokuset på god stemning, slitne dansesko og catchy refreng.

Hør dem på Urørt: http://www.nrk.no/urort/Artist/OutOfBounds/default.aspx

Ratatosker

Ratatoskers opptreden under Skvuppfestivalen og Sørveiv høsten 2012 har gitt dem et rykte: Liker du øl? Hører du stemmer i hodet? Liker du å synge og klappe? Liker du band som tar seg selv alt for høytidelig? Om du ser bort i fra siste punkt, så er Ratatosker bandet for deg! De spiller det som kalles PHP (Psykologisk Hardcore Pop), hvor allsang og galskap er i fokus. De er et veldig inkluderende band, og er dessuten alltid meget lekkert kledd.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/newtrash-out-bounds/