NewTrash Special: Wango (Releaseparty)

18/01/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Wango

Med sin eksperimenterings-villige form for rock, smeltet sammen med elementer fra indie, jazz, prog og pop, er Wango en dynamisk og samspilt gjeng som nok har flere Radiohead-skiver i samlingen sin. Wango har funnet sitt svevende landskap og briljerer i sitt unike, atmosfæriske og støybaserte lydbilde. I hårfin balanse mellom det pompøse og det eksperimentelle, leverer Wango sterk og dynamisk rock med et mørkt og sårbart uttrykk. De to siste årene har de delt scener med bl.a. Kaizers Orchestra, Jarle Bernhoft, Heroes and Zeros, Honningbarna, Thom Hell, Susanne Sundfør, Rumble In Rhodos, Ungdomskulen, Jonas Alaska, Mikael Paskalev, Pow Pow og Synne Sanden, i tillegg til å ha spilt på Hovefestivalens P3-scene. EPen er spilt inn i Urban Sound Studios, med produsent Thomas Wang(YTO Solreiser, Benea Reach, Pay-per-frog ++), et studio som står bak flere innspillinger med kjente artister som bl.a. Heroes and Zeros, Djerv, Ila Auto m.fl. Plata er mastret hos Propeller Mastering av Chris Sansom, og videre har Wango også fått med seg Norges kanskje beste blåsere som gjesteartister, nemlig Erik Johannessen (Susanne Sundfør, Jaga Jazzist, Martin Hagfors) og Sjur Miljeteig(Solveig Slettahjel, Tord Gustavsen). Det er med andre ord mange dyktige mennesker som har vært med i arbeidet med plata, og Wango tror og håper denne sammensatte utgivelsen når ut til et større og bredere publikum. Releasekonserter på bl.a. Café Mono i Oslo den 17. Januar og Trashpop i Kristiansand den 18. januar, etterfulgt av en rekke spillejobber i Sør- og Midt-Norge.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/newtrash1801/