NewTrash: Manishta + No Can Dudes

26/02/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Manishta:

Etter en høst og vinter med producerbukser og forstørrelsesglass, er et friskere, strammere og bedre Manishta klare til å innta NewTrash og Pir6!

Manishta er lidenskap og iskald musikalsk intelligens, allsang, synther og dans, dans, dans! Med bakgrunn fra Vågsbygd VGS, musikkonservatoriet i Kristiansand og Ansgarskolen er de fem tyveåringene dyktige musikere med gode låter.

Gled dere!

 

No Can Dudes:

No Can Dudes tar sikte på å lage musikk som får bandet til å le på øvingsrommet, og håper at dette blir morsomt å høre på for publikum også. De har en vane for å spille sammen med Manishta av tilfeldige grunner, og denne  gangen er ikke mindre tilfeldig. Med No Can Dudes får du flinkisinspirert jazzrock, lettbent gitarpop og en keytar. Høres ut som en lovende kombo, spør du oss/dem/alle. Dessuten er jo bandnavnet upåklagelig!

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/newtrash2602/