NewTrash Special: Georg (Releaseparty)

07/02/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Torsdag 7. februar blir det slippfest for Georgs debutsingel «Winter Leaves» hos TrashPop.

Singelen er Georgs første utgivelse siden han ga ut EPen «Through These Eyes» med folkbandet Fidéli i 2010. Det er også den første singelen fra Georgs kommende plate. Fullengderen kommer senere på året.

Georg

Georg

Sangen ”Winter Leaves” handler om ambivalente følelser for vinteren.

«Når alt er mørkt og kaldt ute skjer det noe inni noen av oss. Enkelte blir for eksempel mer sårbare og innesluttet om vinteren. Samtidig er vinteren en utrolig fin årstid. Jeg elsker snø. Jeg elsker det blå skjæret som vinterkvelder skaper», forklarer Georg.

”I sangen er vinteren personifisert, og jeg har en samtale med ham. Det er egentlig litt sykt. Noen burde legge meg inn. I tillegg forteller sangen om de fysiske forutsetningene for at himmelen er blå. Hvis du ikke vet det burde du kjøpe låta og komme på konserten. Da vil jeg sikkert komme med noen flere fakta om fysikk og historie. Slike temaer gjør seg overraskende godt i samspill med en kassegitar», sier han.

Georg er singer/songwriter og lektor i historie. Han har spilt og sunget siden han var liten gutt, og er spådd en stor fremtid innen sin musikalske sjanger. Georg er fra Jar i Bærum, men har vært bosatt i Kristiansand i åtte år, og har gjort seg bemerket gjennom en rekke konserter på Kristiansands ulike scener, blant annet under Sørveiv i november i år, der han ble omtalt som en av landsdelens mest lovende singer/songwritere.

Den kommende plata har fått tittelen «Snow Has Yet to Come», og skal etter planen være klar til utgivelse i mai. Første singel slippes nasjonalt og digitalt den 7. februar 2013. Singelen vil bli tilgjengelig i alle nettbutikker.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/newtrash-special-geo/