Sandra Kolstad + etterfest med Sprutbass

01/02/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Sandra Kolstad

Sandra Kolstad hviler ikke på laurbæra. Etter den kritikerroste debuten CRUX fra 2011 Trust Me er hun allerede klar med oppfølgeren: Nothing Lasts Forever.

Albumet er produsert av Sandra Kolstad og den svenske improvisasjons- musikeren og komponisten Petter Eldh. Hun gjør også duetter med den levende hip- hop-legenden Son Of Light, en av landets mest talentfullte popsangere Lucy Swann, samt teknoduoen Bloksberg. Albumet er mixet av pro- dusentkollektivet Souldrop, i samarbeid med Kolstad selv. Låtene er skrevet i Kolstads gamle familiehus ved havet utenfor Haugesund. Her satt hun isolert fra omverdenen og komponerte det albumet som i dag er klart for verden utenfor. ´

Første singel, The Well (We Will Change It All) er playlistet på P3. I England, USA, Tyskland og Sverige vokser interessen. Sandra Kolstad er defintivit i tjømda.

Med (Nothing Lasts) Forever byr Kolstad denne gangen på et konseptalbum, med vann som estetisk og konseptuelt utgangspunkt for tekst og komposisjon.

Tematisk er Kolstad opptatt av vår hang til å ønske det evige, mens vi hele tiden vet at det er det eneste umulige. Første spor forteller oss at det første bedraget er «the un- changable» – men samtidig den første garantien for «meaningful action» – nemlig å innse at det eneste uforanderlige er det foranderlige.

Sprutbass

I løpet av de siste fire årene, har Sprutbass (Eivind Henjum) fått stor oppmerksomhet i internasjonale musikkretser med sin synth-baserte Electro Funk. Sprutbass gjorde sin debut på Dødpop i 2008 med den kritikerroste 7″ ”Ulykke”, og har siden da sluppet musikk på finske Harmönia og det britiske plateselskapet Ninja Tune. Kritikere beskriver musikken hans som «den beste stykket synth siden ”Beverly Hills Cop” soundtracket og ”Friday night at EDMX’s Place”. Henjum bekreftet hvorfor han fortjener mengden skryt han får når han satt en ny rekord for oppmøte og skapte en mosh pit på Apollo scenen under årets Roskilde Festival. De siste par månedene har Sprutbass turnert utenlands, og fylt opp dansegulv i Paris, New York, Barcelona og Berlin. Utenom å være på turné, har Sprutbass jobbet mye i studio med Space Disco-pioner Prins Thomas, en reise som har resultert i den nye Sprutbass EP-en. Nå er Sprutbass tilbake på TrashPop og dirigerer dansegulvet etter Sandra Kolstad.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/sandra-kolstad-machi/