This Town Needs Guns (UK) + Birthmark (UK)

08/02/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

En mannlig trio fra Oxford utgjør This Town Need Guns, en velklingende nytelse som en lett kan fristes til å kalle en britisk variant av Kråkesølv. Av bass, gitar og perkusjon dannes lett dansende melodier som kler vokalist Henry Tremains’ ektefølte vokal perfekt.

TTNG ble dannet i 2004 og debuterte samme året med EP’en «First Demo». Siden den gang har bandets musikalske uttrykk myknet noe, men de har beholdt sin markante signatur bestående av lekent, komplekst trommespill og melodiøs bass og gitar. 22. januar slipper bandet sitt fjerde album «13.0.0.0.0»

Hør This Town Needs GunsSpotify og varm opp til et band som vil ta seg ypperlig ut under lyskasterene på Pir6.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/town-needs-guns-uk-b/