Razika

08/03/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Å, for en glede det er å ønske Razika velkommen tilbake til Kristiansand, og det på selveste kvinnedagen. Litt over ett år har passert siden januarkvelden da bergenskvartetten invaderte På Hjørnet og bombet lokalet med ungpikepunk, og nå er de tilbake med en splitter ny plate i bagasjen.

Razika spiller punk, pop og ska i en dansbar og herlig rampete miks. Med seks år sammen som band har jentene fra Møhlenpris utviklet et særs sjarmerende samspill. Bandet har utvilsomt sine populærkulturelle referanser i orden. Inspirert av band som blant andre The Aller Værste, The Specials og Program81, serverer Razika sine frekke musikalske spesialiteter med søtladne og snertne tekster på både bergensk og engelsk.

Den 25. januar slippes deres andre album «På Vei Hjem». Singelen «Oslo» ligger allerede på Spotify og kan lyttes til her.

Som kvinnedagsmarkering eller bare generell fest og feiring, dette blir et gjensyn vi ser frem til. Vi oppfordrer nok en gang alle til å dra på seg sitt fjongeste par converse og komme og svinge seg på Pir 6.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/razika/