TBA! Hoveslaget 2013

14/03/2013 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

For tredje året på rad har TrashPop, i samarbeid med Hovefestivalen og NRK P3, invitert regionale artister til å delta i en showcase der enkelte vil bli invitert til å spille på Hove 2013. Blant flere hundre påmeldte er det nå plukket ut fem lovende artister, og i Kristiansand er det Eli van der Eynden, Dudes, Gatebrigaden, Smidig og Dirty Meadow som er klare for konserten den 14. mars på Pir6.

– Vi har hatt rekordhøy påmelding fra unge, lovende artister i år, og det har vært vanskelig å bare plukke ut fem. Blant de utkårede er det garantert noen som vil gjøre det bra i norsk musikk fremover, sier Gaute Drevdal, presseansvarlig i Hovefestivalen.
Håpet med TBA! er å styrke det lokale musikklivet og løfte fram artister som fortjener større eksponering. Blant artister som tidligere år har blitt plukket ut og fått spillejobb på Hove finner man navn som Honningbarna, Lemâitre og Disaster in The Universe; samtlige er nå på vei inn i elitedvisisjonen av norske artister.

Tidsplan:

21:00 Dirty Meadow –http://www.nrk.no/urort/Artist/DirtyMeadow/default.aspx
21:30 Eli van der Eynden – http://www.nrk.no/urort/Artist/elivander/default.aspx
22:00 Smidig – http://www.nrk.no/urort/Artist/Smidig/default.aspx
22:30 Dudes – http://www.nrk.no/urort/Artist/Dudesno/default.aspx
23:00 Gatebrigaden – http://www.nrk.no/urort/Artist/Gatebrigaden/default.aspx

TBA! – Hoveslaget 2013 arrangeres i år i åtte norske byer. Mer informasjon finnes på Hoves hjemmesider, www.hovefestivalen.no.

 

Hovefestivalen går av stabelen mellom 2. og 5. juli, 2013 på Tromøya utenfor Arendal. Festivalen slipper artister fortløpende og foreløpig er blant andre Kings of Leon, Calvin Harris, Volbeat, Macklemore & Ryan Lewis, Crystal Castles, Bullet for My Valentine, Stone Sour og Asking Alexandria annonsert.

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/tba-hoveslaget-krist/