NewTrash: Silver Light (Releaseparty) + Kunsten å kanskje

16/04/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

SILVER LIGHT spiller rock mikset med pop mikset med støy mikset med rå vokal, vakre melodier og suggerende rytmer. Legg til en sliten el-gitar fra svigerfars kjeller, og lydbildet er komplett. Med seg i kofferten har de en rykende fersk EP, som slippes både digitalt og på hjemmelaget kassett (50 spenn).

SILVER LIGHT er Maria Norseth Garli på vokal og gitar (Rugged Wilderness & Mountain Man No More) og Vegard Lauvdal på trommer (Strøndernas Svall).

Hør bandet på Urørt: http://www.nrk.no/urort/Artist/SilverLight/default.aspx

 ***

KUNSTEN Å KANSKJE er et musikalsk prosjekt som fungerer som utløp for trangen til å lage skranglete akustisk pop. Musikalsk sett står de et sted mellom Jokke, Wilco og Kings of Convenience.  Tekstene er en stor del av helheten og det litterære universet rundt beatpoesien samt norsk samtidspoesi er viktige ingredienser.

Kunsten å kanskje er musikk som kan minne om varme sommerdager og dagene derpå. Ung musikk fra Sørlandet som, både musikalsk og lyrisk, inneholder en friksjon og motstand man ikke ofte møter i popmusikken.

 

 

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/newtrash1604/