Roadburn + The Fect

09/05/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Roadburn fra Fauske falt raskt i god smak… De skaper god stemning på scenen og i lokalet og er absolutt et band man bare MÅ se!

Roadburn er en power-trio fra Fauske i Nordland som spiller stoner/doom-metal i samme gate som Kyuss og Black Sabbath. Tidligere i år spilte de på Hostile Terrortory-festivalen i Stavanger, etter å ha vunnet Band-battle konkurransen i Bodø. Nå skal de innta Kristiansand, og Trashpop inviterer til en kveld med tunge riff, groove og suggererende driv!

“Roadburn er et meget lidenskapelig live band. Første gang jeg så dem var på en band battle for min metall festival, Hostile Terrortory. Med tanke på at Roadburn knuste de andre bandene på denne band battlen, så er det trygt å si at de virkelig leverer. Tung og heftig lyd med et fengende lydbilde. Liker man Clutch og Groovey metal så er dette virkelig noe å anbefale.”

Marius Steffensen – leder av Hostile Terrortory-festivalen (Stavanger)

Urørt:Roadburn
Facebook Roadburnband

 ***

/// Support: THE FECT ///

Bandet startet høsten 2010 som en «hardkneika spesialmattegruppe-veteraner med sans for akustikk». Navnet The Fect er et utrolig vittig og kvikt ordspill som skal uttales Defekt. Sjangre – hardkneika supermix av forskjellige sjangre!

Urørt:Defect 

Facebook The Fect

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/roadburn/