Tenderleaves

24/05/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden
«Etter at vi var ferdige med «Follow the Trail», en plate vi så på som vårt musikalske svennestykke, var vi ganske lei av å analysere og finpusse musikken vår. Det hadde vært en lang og slitsom prosess, hvor vi sjonglerte fulltidsjobb og drøssevis med timer i uka til plateproduksjonen.  
Da vi gikk i gang med plate nummer tre hadde vi gjort fulltidsmusikere av oss. Vi hadde dermed masse overskudd og det smittet over i låtene. Vi begynte å lage lystigere musikk, og mye av alvoret som hadde preget oss før ble erstattet med sponanitet og en tanke om at alt var lov. 
Dette året, 2013, har vært et slikt et der vi bare vet at vi i fremtiden vil si «Det var tider, det». 
Belle Epoche. Vi gleder oss til konsertene i månedene som kommer!»   
Tenderleaves, April 2013

Tenderleaves består av Even Øygarden og Geir Kongshaug på henholdsvis sang og gitar. Bandet er kjent for de aller fleste i Kristiansand som følger med på musikklivet i byen og vi regner med fullt hus når de nå kommer til TrashPop og Pir6 for å slippe sin nye plate «Belle Epoche». TrashPop kommenterer: Platen er sykt bra!

Platen kommer bare måneder etter at «Follow the Trail» høstet opptil flere terningkast 6. Ryktene sier at den nye plata blir gøyal og sjangermessig all over the place, i kontrast til den mer alvorlige andreplata. Den vårferske singelen «Why Would I Compromise» står som et godt eksempel på dette.

TrashPop ønsker alle våryre mennesker og eksamensleie/eksamensfeirende studenter velkommen til releasekonsert med Tenderleaves, fredag 24. mai på Pir6!

 

 

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/tenderleaves-release/