Klubb: SoundSAM

15/06/2013

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Klubb  /  Denne siden

NU-DISCO / DEEP HOUSE / ELECTRONICA

Stian A. Mikkelsen, aka SoundSAM, er en dreven fyr bak platespillerne, som det begynner å blåse litt rundt for tiden. Ikke bare har han remix Röyksopp, Tesla Boy, Triangle Sun, Chordasian og mange flere, men har også utgivelse på det seriøse labelet Nervous i USA, og kommer med en brennende ny låt der om ikke lenge. Foruten jobber han også for tiden med Ralph Myerz og driver sitt eget label Phat Fuel Records med mange solide utgivelser. SoundSAM liker å bevege seg i mange sjangre, og det mest fremtredene er nu-disco, deep house, elektronika, lounge og litt drum ‘n’ bass. Han liker å føle seg frem blant menneskene på dansegulvet sammen med sine valg av varme og dansbare låter. Du finner musikken hans så og si overalt hvor digital musikk er tilgjengelig; Spotify, Soundcloud, iTunes, Beatport osv, og du kan finne ut mer om SoundSAM på www.soundsam.no.

 

Kommentarer