Tine Wulff

25/06/2013 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Tine Wulff er en sangerinne og låtskriver fra Oslo og Kristiansand med lang fartstid i norsk musikkliv. Likevel er det mange som ennå ikke har gjort hennes bekjentskap. Hun har i en årrekke vært frontfigur og en av låtskriverne i trioen Wulff som på slutten av nittitallet ble kjent for sine sjarmerende liveopptredener med egenprodusert musikk innenfor sjangeren kammerpop a la country/jazz/folk . Trioen, som i tillegg til Tine består av de anerkjente og aktive musikerne Kjetil Dalland og Kjell Harald Litangen, utga sin første og eneste plate ”Second Sunrise” i 2010 (DaWorks) og gjorde i den forbindelse fine opptredener på radio og TV.

I 2009 deltok Tine på oppfordring i MGP med låta ”Ride” som fikk ros fra anmelderne og mye radiospilling. Ved siden av dette har hun undervist i vokal og musikkfag på musikklinjen på Vågsbygd vgs siden 2002, vært vokaltrener på ulike musikkurs for ungdom i Oslo og Kr.sand, samt undervist i barne- og ungdomsteater.

15 år har gått siden hun avsluttet sine studier som utøvende vokalist på Konservatoriet i Kristiansand med en legendarisk eksamenskonsert som det stadig snakkes varmt om i byens musikerkretser. Hun var den gang aktiv som vokalist i ulike Jazz og pop-orkestre i Oslo og Kristiansand, og alt lå til rette for en lysende karriere. I stedet ble det stille. Lenge. Livet har krevet noen ofre, og veien frem har vært lang og til tider vanskelig å følge, men når Tine nå endelig finner seg kallet og klar til å stille seg på scenen igjen, er det som en låtskriver og soloartist med en dybde og formidlingsevne som er sjelden å se.

Hennes særegne og finjusterte vokalskjønnhet kommer noen ganger skjørt, andre ganger kraftfullt men alltid rørende til uttrykk når hun deler sine sanger og sin sterke personlige historie med publikum. Det er vakkert og vemodig, men ikke uten en betydelig andel humor og selvironi.»

TrashPop kommenterer: vi elser selvironi, humor og ikke minst, musikere som er så flinke at de kan spille en konsert som folk fortsatt snakker om 15 år senere. Vi tør påstå at denne tirsdagen vil man kunne huske I HVERT FALL frem til Bobby Conn spiller neste tirsdag, på samme scene til samme tid.

 

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/tine-wul/

Comments

  1. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    Where is a good place to find online coupon codes "Levitra"?