Geoff Berner (CAN)

16/07/2013 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Geoff Berner har rykte på seg for å være en svært underholdende live-artist med en veldig tilstedeværelse og humor på scenen. Han har gjestet Norge flere ganger, ved flere anledninger som oppvarmer for Kaizers Orchestra som han også har turnért med. Vi ser frem til en kveld spekket med unik musikk, skarpe, humoristiske tekster og en energisk liveartist.

– En kveld i selskap med med Geoff Berners musikk er, i ordene til den gode Dr. Hunter S. Thompson, “en vill kombinasjon av trusler, galskap og geni … fragmentert sammenheng som tærer på sinnet av enhver lytter.” – Vue Weekly , Edmonton

Trekkspiller og singer/ songwriter Geoff Berner tilnærmer seg den instrumentale musikktradisjonen klezmer på en eksperimentell og åpen, tidvis punkete måte. Kanadieren debuterte med albumet We Shall Not Flag or Fail, We Shall Go On to the End i 2003.

Etter å ha fullført sin Whiskey Rabbi-triologi var tiden klar for Berner å gå videre. (TrashPop kommenterer: hæ??)

“Jeg vet dette høres ekstremt, men med produsent Josh Dolgin hjelp, og Mint Records ‘backing, var jeg endelig i stand til å realisere mitt potensial gjennom innspilt musikk. Jeg ønsket å lage et album som hørtes større ut, mer klezmer-aktig, og mer overskridende samtidig. Og jeg visste jeg kunne ikke gjøre det alene. Faktisk visste jeg at jeg ikke kunne gjøre det uten Josh. ”

Josh Dolgin, aka Socalled, er et anerkjent geni av moderne jødisk musikk. Han er berømt for sine egne album, som blander hip-hop og klezmer. En spillefilm om ham, The Socalled Movie, ble sluppet internasjonalt i 2010 av Canadas National Film Board.

Forvent en livlig, eksperimentell og spennende konsert med røtter i klezmermusikk og grener ut til folk og sigøynerpop.

Hør Geoff i all sin prakt på Spåttifi: http://open.spotify.com/artist/1OfzYsm4cu4Q0VUzLVYuTv

KommentarerKjøp billetter her:

https://trashpop.ticketabc.com/events/geoff/