Klubb: Ms Dj LiNeMj

20/07/2013

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Klubb  /  Denne siden

TRANCE / HOUSE / TECHNO


Ms Dj LiNeMj,  Norges trance-dronning, er et godt kjent navn i Kristiansand. I løpet av de to årene hun bodde i Kristiansand, var hun resident DJ på to utesteder i byen. Hun har varmet opp for blant annet 4 Strings og Johan Gielen, som er stoore navn i trance-verdenen.  Line har radioshowet Trancefied hver onsdag på Radio 3 Norge, som du kan høre opptak av på Soundcloud lenket under her. Hun kan også spille house, noe hun beviste da hun i 2011 på tredjeplass i Movida Coronas Norgesfinale.

Line kommer til å starte med litt house og techno, for så å flyte over i masse fersk trance, med et par klassikere spedd utover. Det blir garantert en unik stemning på Pir6 denne lørdagen!

Kommentarer