Analog Story

06/08/2013 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Analog Story

Bandet Analog Story ble startet av Astrid og Ingunn Ekern i mars 2012. Da de to vokalistene og låtskriverne i den tidligere duoen Astrid & Ingunn ble plukket ut til å delta på “Hoveslaget” Kristiansand 2012, valgte de å engasjere ytterligere to musikere til sitt prosjekt. Bassist Bjørnar Bjørnstad og trommeslager Andreas Benoni er nå en del av bandet som sommeren 2012 fikk navnet «Analog Story». Siste tilskudd til bandet Oslo-baserte gitaristen Einar Pettersen Grønbekk, som har vært fast medlem siden januar 2013.

Starten som band har vært effektiv, og Analog Story har allerede rukket å spille en rekke konserter, blant annet på sørlandet, innlandet, Moldejazz, Trondheim og flere steder i Oslo (blant annet tre ganger på Parkteatret, både som support og senere egen Sunday Digestive-konsert).

Etter en tur i studio James William Johnsson Makepeace høsten 2012 ble ?»Such a little…!» sluppet i november. Låta ble straks A-listet på NRK Hedmark og Oppland!

TrashPop kommenterer: Herlig, sommerlig pop = den perfekte avslutningen på sommerkonsertene våre. Snart kommer høsten, med sine tyngre band og tyngre tider, så det er bare til å slikke en siste solrest på uteserveringen på Pir6, og nyte Analog Story, som du kan forhåndslytte til her: http://www.nrk.no/urort/Artist/analogstory/default.aspx

Kommentarer