Klubb: Kristian Nystad

12/08/2013

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Klubb  /  Denne siden

TECH HOUSE / DEEP HOUSE / MINIMAL

 

Full fest i to etasjer! Det er første skoledag for UiA, og da blir det såklart mandag- og tirsdagsklubb!

Kristian Nystad er en DJ med røtter fra Kristiansand. I en alder av 21 år har han allerede etablert seg godt i hjembyen sin. I 2012 hadde han sin første opptreden utenfor Norges grenser, nærmere sagt i Debreczen, Ungaren. Han spiller jevnlig på utesteder som Penthouse, Tollboden, Pir6 og Harveys. Han er godt kjent for sin allsidige kunnskap innenfor en rekke musikkstiler, men foretrekker å spille det meste innenfor house-sjangeren. Til Pir6 og TrashPop Klubb kommer han denne gangen for å gjøre et sett fullt av $jelden tech-house, deep house og techno; perfekt for dansegulvet og for de som har lyst på fri fra DJ Broiler og annet tull man finner på andre utesteder i byen.

Kommentarer