Klubb: The Playfools (Berlin)

10/08/2013

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Klubb  /  Denne siden

The Playfools were born in the late 1970s in a cheese factory in Southern California. They where exposed to unhealthy amounts of sunshine, angel dust and Steely Dan until their brainwaves turned into FM radio transmitters broadcasting Adult Rock non-stop. Their mission is to make girls dance and get the boys to cry.

They sport a black belt in full-contact karaoke and dream of Mark Knopfler playing a DJ set at Panorama Bar.

10. august kommer altså The Playfools fra Berlin for å spille house- og godterimusikk! Han har blant annet spilt på den legendariske Panorama Bar, en bar i nattklubbkomplekset Berhain, så vi gleder oss veldig til å høre hva han kommer til å finne på å spille!

Kommentarer