LoveLoveLove (shoegaze) + VHS Dream (shoegaze)

22/08/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Shoegaze-kveld deluxe!

LOVELOVELOVE startet opp tidlig i 2012 – et svevende støy/pop-band, som ble grunnlagt av medlemmer fra blant annet Aristillus, Dråpe og Receptionist.

’Your Heart Stops With The Beat EP’ er debut-EP’en, som er en sammensmelting av mørk shoegaze og post-rock på en frekk 18 minutters reise, fulgt av svevende, stemningsfulle og drivende riff, samt noen tyngre og støyfulle partier. EP’en er produsert av Marcus Forsgren (Jaga Jazzist, The Lionheart Brothers), med en liten touch av den kjente og kjære Emil Nikolaisen fra Serena Maneesh. Medvirkende artister utenom bandet selv er blant annet Sten Ove Toft fra Altaar og ambient-musikeren Kristian Skaarbrevik.

LOVELOVELOVE har allerede rukket å varme opp for Omar Rodriguez Lopez Group fra The Mars Volta og Sondre Lerche på Rockefeller.

Høsten 2013 slippes debutalbumet på Kakao Musikk.

VHS DREAM

Selv om dette helt ferske bandet først ble dannet tidlig i 2012, har det egentlig eksistert i mange, mange år. Bestekompisene Ketil (Dråpe) og Eirik (Angelica’s Elegy) har opp igjennom tidene laget mange hundre sanger og låtidéer sammen som ligger arkivert langt bak i hjernen et sted. Når disse idéene manes frem, omrokkeres, settes sammen på nye måter og spilles inn på gamle, støvete kassettopptakere, blir resultatet noe du ikke har hørt før. Kassettopptakerne spyr ut skranglete og skitne, men catchy, uptempo popsanger. Legg til litt garagebandvokal (med forvrengning og romklang!) og en liten dæsj whitetrash-humor á la Trailer Park Boys, og vips – VHS-DREAM-estetikken er fullendt.

Bak en 26″(!) basstromme med tilbehør sitter mr. musikkbransjen i Trondheim sjæl, Leiv, som ansatte seg selv i bandet. Ved siden av står bassist Lars (Dråpe), rolig som skjæra på tunet og lirer av seg stødige og deilige basslinjer, akkurat som på film!

 

KommentarerKjøp billetter her: