Smidig (hiphop) + Rebekka B. Maeland (soul)

24/08/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

SMIDIG (hiphop) vant TBA! Hoveslaget KRS 2013 er endelig tilbake på scenen vår lørdag 24. august for å holde releaseparty. Rapperen ble booket til Hovefestivalen etter å ha imponert juryen på Hoveslaget, og konserten der var lettere legendarisk. Smidig slapp i sommer EP-en «Huttemætu» digitalt. Den inneholder 4 lokalproduserte sanger med originale, basstunge hip-hop-beats fra AGF-produsenten Kholebeatz Tekstene er underholdene; fulle av humor, metaforer og ordspill som skiller ham ut fra andre norske rappere. Konserten 24. august blir en helaften og avsluttes med TrashPop klubb.

Rebekka B. Maeland (soul) har en nydelig klassisk soul stemme og er ikke uten grunn omtalt som sørlandets soulddronning. Hun har blant annet vært ukens anbefaling på Urørt og vært på toppen av iTunes listen. I 2011 ga hun ut debutalbumet «Back in Time» som fikk hederlig omtale blant annet av Kingsize.no og Lydverket.

KommentarerKjøp billetter her: