Klubb: Kalv$macker

03/08/2013

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Klubb  /  Denne siden

TRAP / DUBSTEP / VAPORWAVE / FUTURE GARAGE / TRIP-HOP / SOUL / BOOGIE / REGGAE / HIP-HOP / GRIME / LOLICORE / BONUSWAVECORE

Kalv$macker (også kjent som: DJ Plå, Kalvsmaker, Kalv$chmacker-yolobrocore#) er en relativt nyetablert DJ-akt som har som mål å bringe sjangerløse klubbkonsepter til Kristiansand. Kalv$macker har en forkjærlighet for bassmusikk som trap, dubstep og garage. Man kan ofte høre ham si ting som: «bass e digg isjesant eg lige bass bass e kult vil du ta på bassen min den riste». Opptil flere roomies har måttet flytte ut fra kollektivene han har bodd i grunnet for mye bass mellom veggene.

Men musikkunnskapene stopper ikke der. Som gammel deathcore/folk/prog/indie/post-rock/nu-jazz/samtidsmusikk/hip-hop/grindcore/emo violence/straight edge hardcore-traver, kan Kalv$macker fort finne på å forvirre publikum med plutselige skift mellom ren klubbmusikk, til ironiske salmer, folkemusikk, breakcore, barnesanger og sjeldne lydklipp bare for lulzen, før han fort bytter tilbake til en banger før noen i det hele tatt har skjønt hva det var som traff dem.

Kommentarer