AGF MUSIC SHOWCASE (hiphop)

26/09/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden
AGF music er et norsk musikkselskap med base på sørlandet, som representerer artister i sjangrene hip-hop, soul, r&b og pop. Det er Gino (Jan-Erik Gino Mæland) som er daglig leder; han driver også labelet G’Blesss Records. Han stiftet All in Grind Factory sammen med den sørlandske souldronningen Rebekka B. Maeland, og sammen har de jobbet mye og hardt for å promotere sørlandsk hip-hop og soul i Kristiansand og resten av landet. Noen av artistene i stallen, foruten dem selv, er: Simmy Man, Smidig, Kholebeatz, Amalie, Kevo Juice og Diana Cilovic. Nå stiller de opp på TrashPop for å by på seg selv for Kristiansand torsdag 26. september.

 

AGFmusic.com
Spotify

 

KommentarerKjøp billetter her: