Dudes (partyrock) + Klepp (rock) + Ratatosker (teatralsk punkrock)

27/09/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

DUDES har markert seg som et av de beste livebandene i landet, blant annet vant de Norgesfinalen og endte opp med 5. plass i verdensfinalen i den verdensomspennende bandkonkurransen ”Emergenza”. Det er kanskje det nærmeste du kommer Turboneger, slik de var da de var bra? Uansett, er det alltid en fest når Dudes står på scenen.

KLEPP fra Arendal henter det beste fra rock, blues, soul, funk, metall og folketoner – en kan si at bandets inspirasjonskilder spenner seg over ett merkverdig vidt spekter. Da de varmet opp for Black Debbath i Arendal i vår, ble Lars Lønning og gjengen så imponert at de tok dem med videre på turné. Det låter slik rock skulle på 70-tallet (og det skal vel egentlig fremdeles låte slik).

RATATOSKER er et oppkom av et band fra Kristiansand. Helt uberegnelig, med masse energi og utkledd som nyttårsbukker fra helvete presser de frem punklåter mens de tilbyr griseblod til publikum. Garantert en opplevelse.

KommentarerKjøp billetter her: