Kaja Gunnufsen (pop/singer/songwriter)

12/09/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

24 år gamle Kaja Gunnufsen er en kontroversiell låtskriver med sine ufiltrerte, ironiske og tidvis triste tekster skrevet på norsk. Kaja gir folkpop-sjangeren et nytt og spennende ansikt der hun leker seg fritt med musikalske harmonier og lyriske gullkorn.

Hun vokste opp med Neil Young som forbilde, og har hentet mye inspirasjon fra hans enkle og fengende melodier. Hennes personlige tilstedeværelse på scenen har gjort henne til en populær liveartist.

Høsten 2012 tok Kaja omsider turen til studio og spilte inn sin debut-EP «Hei Sveis». Sangene fra EP-en ble spilt både på P1 og P2. I januar 2013 ble singelen «Au» gitt ut på Brilliance Dimond Club. Sangen resulterte i at hun ble årets første Ukas Urørt, og spilte live på Lydverket. Kaja går en travel sommer i møte da hun skal spille flere konserter, blant annet på Slottsfjell og Øyafestivalen og i september spiller hun altså på Pir6.

KommentarerKjøp billetter her: