Klubb: Boge & Scandal

07/09/2013

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Klubb  /  Denne siden


BRILLIANCE PRESENTERER I SAMARBEID MED TRASHPOP:

BOGE & SCANDAL

SOM ENDEL AV LANSERINGEN AV BRILLICANS NYE IMPRINT BLING BLING

PIR 6

7. SEPTEMBER

ID 20/18
22:00

BOGE & SCANDAL
Boge & Scandal slapp mandag sin Bunny Rabbit EP og tok toppen av albumlisten i kategorien «Dance» i iTunes. Dette resulterte i en 15. plass på mest solgte album totalt. Gutta som har gjort all promo og marketing selv og gikk forbi storheter som David Guetta og Armin van Buuren. Så vidt vi kan se er det første gang en deephouse act har tatt 1. plass på albumlisten i sin kategori.

Dette er gledelige nyheter for norsk elektronisk musikk og stadfester veksten som Lindstrøm, Todd Terje, Prins Thomas og nylig Finnebassen, Lemaitré og CLMD har vist. Boge & Scandal gjorde også nylig en remix av «Danse» den Lene Jensen samplede sommerlåta produsert av Rykkinfella, presentert av de to tøydukkene «Balder og Biggie».

Boge & Scandal består av Helge Boge og Simen Hauge Paulsen. Helge Boge kommer fra Bergen har i mange år vært A-Lagets DJ, men beveger seg nå fra hip-hop til elektronisk/housemusikk, Simen Hauge Paulsen er fra Oslo og har opprinnelig fra metalbakgrunn som bassist, men etter et år i Berlin ble klubbmusikk hovedfokus. Begge DJer jevnlig i Oslo og Bergen.

Kommentarer