Motorpsycho (rock) UTSOLGT!

19/09/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Det er med stor glede og iver vi kan meddele at selveste Motorpsycho gjester Trashpop-scenen, 19. september 2013! Det er bare å stålsette seg, for dette blir mildt sagt himla rått! Den langhåra Trondheimstrioen har holdt på i over 20 år, men har ikke antydninger til å falme av den grunn. Med skitne gitarriff, heavy seige låter, ispelt lette akustiske perler, lager Motorpshyco grepa stemning med nærhet i sine live-opptredener. Samtidig med en skjør, deilig sår vokal som likevel utstråler styrke. Tekstene er direkte og ærlige, og noe menig mann kan gjenkjenne seg i. Som far (55) sier når han han får servert et knippe Motorpsycho på anlegget i heimen; «Dette er det vi kalte rocketakt når vi var unge». Selvsagt med et lunt smil om munnen.

Det deilige med Motorpsycho, er deres uforutsigbarhet i det musikalske lydbildet. Det manes frem følelser for alle anledninger. Alt fra pur glede, melankoli til sjalusi. Enkelte ganger kan det også være fortryllende å lytte til Motorpsycho dersom man er fly forbanna.

Utdrag fra anmeldelse av siste album «Still Life With Eggplant», terningkast 5. (Kim Klev, P3)

«Still Life With Eggplant er angivelig rester fra Motorpsychos siste utgivelse. Men med ufeilbarlige kokker blir selv dét mer enn godt nok. Det er nærmest en selvfølge at Norges Beste Band™ har stålkontroll når de med sine omtrent årlige mellomrom subber med senkede skuldre fra øvingslokale til innspillingsstudio – illustrert fra den skitne stonerrocken på debuten Lobotomizer (1991), via støypopmesterverket Blissard (1996) og det reinspikkede popalbumet Let Them Eat Cake (2000), til den vitale psychrocktjukkasen Little Lucid Moments (2008).»

 

http://p3.no/musikk/livlig-restemat/

KommentarerKjøp billetter her: