Ringo Deathstarr (US) (noisepop/shoegaze)

05/09/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

RINGO DEATHSTARR (US) (noisepop/shoegaze) er et helt utrolig fantastisk band som har sin base i musikkbyen Austin, Texas. Bandet har latt seg påvirke sterkt av shoegazesjangerens pionerer og man hører klare ekko fra heltene i Ride, The Jesus and Mary Chain og My Bloody Valentine, i tillegg til droneelementer fra arven etter Spacemen 3. Selv om du kanskje ikke har hørt om Ringo Deathstarr før (eller du er den eneste i din vennekrets som har), er dette kanskje den største bookingen vi har gjort i høst. Bandet er signert på kredible CLUB AC30, hvor også våre norgesmestre i støyrock – The Megaphonic Thrift – har funnet et hjem. Ringo Deathstarr har vært på flere store, internasjonale turneer og har blant annet varmet opp for Smashing Pumpkins. Dette blir fett, høyt og bråkete. På den gode måten.

 

KommentarerKjøp billetter her: