Grand Island (Indierock)

17/10/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Etter tre års pause er kritikerroste Grand Island endelig tilbake. Indierockerne opplevde en knallstart på karrieren med spellemannsnominasjoner, en rekke radiosingler, og bøttevis med konserter både i Norge og store deler av Europa.

I vår slapp bandet sitt fjerde album, ”Della Loved Steve”. Med den nye skiva i bagasjen legger bandet ut på Norgesturné, og gjester TrashPop 17. oktober.

”Della Loved Steve” er et resultat av at bandet fant tilbake til hva som er viktigst for dem, nemlig samholdet og gleden av å skape musikk sammen. Arbeidet med albumet har brakt tilbake entusiasme og spilleglede, samt en genuin følelse av at dette er det beste produktet bandet noen gang har levert.

Sjekk ut Grand Islands nyeste album på Spotify: Grand Island – Della Loved Steve

Mer snacks? Sjekk ut den Aksel Hennie-regisserte musikkvideoen “Us Annexed” her:

 

KommentarerKjøp billetter her: