SayWhat (jazz)

04/10/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Jazzrockerne i SayWhat kom nettopp hjem etter en turné i Israel og Palestina, hvor de spilte konserter og samarbeidet med lokale musikere…SayWhat!? På fredag gjester de TrashPop, og vi gleder oss til å bli sjarmert av deres fengende og friske instrumentalmusikk.

Bandet fant sammen under studietiden ved Musikkonservatoriet i Kristiansand. Etter å ha komponert en mengde låter, fant gutta fram til sitt eget sound i en “moderne versjon av norsk fjelljazz”. Deres bakgrunn fra rock og beslektede sjangre kommer også frem i musikken.

Vi anbefaler turen innom Soundcloud for å sjekke ut deres egenproduserte EP:

SayWhat på Facebook.

SayWhat feat. Bendik Hofseth på låta “Hardanger”:

KommentarerKjøp billetter her: