Margaret Berger (pop)

21/11/2013 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Margaret Berger har gått fra Idol andreplass til en tilstand som norges hemmelige pop-dronning, til nå å ha blitt allemannseie med kanonlåten «I Feed You My Love» fra MGP-finalen. Vi i TrashPop har fulgt henne lenge og er utrolig stolte over å få henne på vår intime scene på Pir6.

Hun fikk første gang nasjonal oppmerksomhet da hun kapret den beste plasseringen (andreplassen) i Idol 2004 og mottok spellemannsprisen samme året for beste musikkvideo. På plate har hun beveget seg i landskapet rundt elektronika og pop og har alltid levert sterke låter. Hun har gitt ut to studioalbum – Chameleon (2004) og Pretty Scary Silver Fairy (2006). I 2011 ga hun ut vinyl-singelen «In a Box» som ble listet på NRK P3 og fikk terningkast 5 i VG. Margaret Berger er en knallsterk pop-artist som har bevist at hun ikke bare er et one-hit-wonder. I år returnerte hun altså med en av årets største hitter og det kommer garantert mer. Akkurat nå jobber hun i studio med produsenter som Martin Kleveland, Tomas Nerbø Smågesjø og den svenske elektro-duoen Lo-Fi-Fnk.

KommentarerKjøp billetter her: