Ásgeir Trausti (ISL) (indie) + support: Ask (pop)

29/01/2014 kl 20:30 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

 

Ásgeir, født 1992, er det mest hypede navnet i Europa for tiden. Etter å ha lansert det mestselgende islandske førstealbum gjennom tidene i hjemlandet, har han i de siste månedene tatt Europa med storm. Hans islandskspråklige album ligger per november 2013 på førsteplass i flere europeiske lands salgslister.

Vi i TrashPop så ham først på by:Larm 2013, og deretter på Iceland Airwaves, og vi kan bekrefte at det var særs trangt om plassene, så det var ikke akkurat en vanskelig avgjørelse da vi fikk tilbud om å sette ham på vårprogrammet vårt. 29. januar kommer altså Ásgeir med fullt band til TrashPop og Pir6, to dager etter at han slipper albumet sitt i en ny, engelsk versjon!

Dette anbefales til alle som liker (islandsk) indiepop. Førstealbumet kan du høre i Spotify, og følgende video er en singel fra den engelskspråklige versjonen av albumet; In the Silence. (PS: ryktene sier at det er selveste John Grant som har bistått med oversettingen fra islandsk til engelsk)

OBS! Nye konsertstartstidspunkter
Dørene åpner: 20:30
ASK: 21:00 (presis)
Ásgeir Trausti: 21:45

 

KommentarerKjøp billetter her: