Blues Pills (SWE/FRA/USA) (rock/blues/soul) + Black Remedy

09/01/2014 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

 

Det har vært en lang, hard og kronglete vei for menneskeheten, men en vakker dag i desember 2011 kom øyeblikket vi alle uvitende har ventet på. Elin Larsson, Cory Berry og Zack Anderson, alle i begynnelsen av tyveårene, dannet en gruppe som raskt skulle bli en av de mest anerkjente og interessante band i musikkverdenen. Fødselen av en ny musikalsk opplevelse var et faktum – en opplevelse vi trodde var fortapt, tapt i tid og rom. Opplev BLUES PILLS!

Den unge, amerikanske, svenske og franske kvartetten har skapt en helt unik, intens og ekstraordinær blanding av soul, blues og rock, som samtidig har en stor mainstream apell som trekker linjer til inspirasjonskildene Aretha Franklin, Ther Original Fleetwood Mac, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Janis Joplin og Cream. Drivende basslinjer, groovy trommer og gitarsoloer fra en annen verden er knyttet sammen av den fantastiske stemmen til Elin Larsson, som synger sine tekster på svensk.

Homepage: www.bluespills.com

Facebook: www.facebook.com/bluespills

Youtube: www.youtube.com/user/BluesPills

Twitter: www.twitter.cim/BluesPills

 
Konsertstartstidspunkter
Dørene åpner: 21.00
Black Remedy: 21:30
Blues Pills: 22:15
Pris: 100/150, billetter på www.trashpop.no. Vi tar VISA og kontanter i døra.
 

KommentarerKjøp billetter her: