Kortreist: Johnny Kahlua (folkrock) + Klepp (rock)

23/01/2014 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Johnny Kalhua
Med 3 album og diverse singler bak seg har den lokale singer/songwriteren Johnny Kahlua blitt et kjent navn i Kristiansand med sin 60- og 70-talls inspirerte folkrock. Albumet ”Beneath The Sun” fra 2009 ble av rockeweb.no listet som nr. 15 i en oversikt over årets beste album og fikk dessuten følgende omtale: «Jeg finner ikke ord! Bare tida vil vise om Beneath the Sun blir en milepæl i norsk rock!»
Johnny Kahlua og bandet spiller en salig blanding mellom gitarbasert 60/70-talls rock, blues og folk, og blir ofte sammenlignet med Lou Reed, Neil Young og Bob Dylan, men Johnny har allikevel sin egen stil med catchy grooves, fengende refreng og sin særegen vokal. Bandet har spilt over 100 konserter de siste årene, og planlegger også en travel konsertvirksomhet i 2014.
I disse dager er Johnny og bandet hans opptatt i Urban Sound Studio i Oslo, hvor fjerdealbumet er under innspilling. Første singel blir utgitt 22. januar 2014.
Hjemmeside
Facebook
YouTube

Klepp
Klepp
fra Arendal henter det beste fra rock, blues, soul, funk, metall og folketoner – en kan si at bandets inspirasjonskilder spenner seg over ett merkverdig vidt spekter. Da de varmet opp for Black Debbath i Arendal i vår, ble Lars Lønning og gjengen så imponert at de tok dem med videre på turné. Det låter slik rock skulle på 70-tallet (og det skal vel egentlig fremdeles låte slik).
Hør Klepp på Urørt

Dørene åpner: 21.00

Klepp: 21.30 (presis)
Johnny Kahlua: 22.30

KommentarerKjøp billetter her: