KORTREIST – TrashPop satser på lokal musikk!

10/01/2014

Forside  /  Alle innlegg  /  Nyhet  /  Denne siden

Sørlandet flommer over av god musikk, og nyskapende talenter innen alle sjangre. En landsdel vokser ikke på å kun importere, men på å selv produsere og stimulere til lokal vekst og kultur. Derfor mener vi i Trashpop at det er viktig å sette fokus på det lokale musikkmiljøet, og inviterer hver måned lokale og regionale band til scenen på Pir6.

stempel_sort_web
Under stempelet ”Kortreist”, skjuler det seg et skattekammer av lokale musikkperler fra hele regionen! Sjangermessig blir det bredt, hardt, mykt og deilig – singer/songwriters, punk, rock, elektronika, pop, osv.

Kjetil (SØRF): «At TrashPop gir lokale artister muligheten til eksponering kan være en utrolig viktig etappe på veien videre. Ikke bare får man teste ut sine talenter for et interessert publikum, man får også en spillejobb hos TrashPop på konsert-CV’en, noe som i norsk sammenheng er et kvalitetstegn.»

Lyst til å spille på Trashpop? Ta kontakt på booking@trashpop.no, merk: Kortreist

Kommentarer