Korrupt + Still Shaking + Sverm (hardcore)

14/02/2014 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Korrupt (Kristiansand), catchy, direkte og rett-i-trynet hardcore punk fra Kristiansand. Gutta presenterte seg for det Kristiansandske publikum på Sørveiv i november, og har siden fått oppmerksomhet fra hele Europa! Facebook

Still Shaking (Bergen) er et punkband som startet opp våren 2011. Bandet består av medlemer fra The Injury, Stuffy og Dyst. i August 2012 signet Still Shaking platekontrakt med Kallemann Records fra Grimstad/Arendal som fra før av har artister bl. a som. Everclear (us) Folkefiender, Cincosantos, Valerie i stallen. Facebook

Sverm (Bergen), disse fem gutta spiller en balansert kombinasjon av hardcore, metal og punk. Sverm slapp debuten «Cottonmouth» 19. august 2013 via Loyal Blood Records. Facebook

KommentarerKjøp billetter her: