Kortreist: Ida Stein (indiepop) + Vincent (visepop)

19/02/2014 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Ida Stein
Tidligere Kristiansands-baserte Ida Stein slipper EP, hvor hun svever mellom akustiske indie-pop utrykk, og en mer elektronisk bekledning med mørke, dansbare synther og alternativ pop. I 2012 kom indie-pop singelen “The Darkest Eyes”, som øyeblikkelig ble anbefalt av WIMP, og landet Ida plassen som månedens demoartist i musikkmagasinet GAFFA. I tillegg til å ha spillt en rekke konserter og festivaler i inn- og utland, skal hun i vår også debutere på NRK’s MGP, med TIMBRE! Nå kommer Ida Stein til Trashpop, og vi gleder oss til elektronisk pop, akustiske bølger og skinnende vokal.

Linker:
www.facebook.com/idasteinmusic
www.soundcloud.com/idastein
www.nrk.no/urort/band/idastein

Videoer:
Nyeste singel:

WiMPcontaineren på Øya – live duett med Shaun Bartlett.

Vincent
Den søte Sørlandsbaserte gruppen ”Vincent” lager deilig visepop med norske tekster. Oda Westli og Simen Lyngroth(som også spiller i ASK) leker sammen i musikalsk samspill, og formidler norsk tekst både nært, vakkert og godt plantet i visetradisjonen. De to vokalistene har nå skapt sitt eget akustiske sound med fokus på kreativitet og harmonisk utvikling av visesang. Oda Westli har vunnet Kongsberg Jazzfestivals rekruteringspris, vært korist for Silje Nergaard og Heine Totland, mens Simen Lyngroth har spilt på Heimoverfestivalen og Canal Street med bandet Ask, og varmet opp for navn som Mikhael Paskalev og Hank Von Helvete.

Facebook: https://www.facebook.com/Vincentmusikk

Kommentarer



Kjøp billetter her: