Kortreist: The City (folkpop) + Thale Log Skage (pop)

06/02/2014 kl 20:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

The City

To rødhårede tvillinger – to stemmer som fletter seg sammen med sterke pop/country-vibber og en styrke som vipper deg av stolen. Jentene skriver egne låter sammen med storesøster Kathrine, og har allerede spilt på flere festivalscener rundtom på Sørlandet. Musikken er behagelig, leken og kjører feelgood-temperaturen gjennom taket. The City slipper ny musikkvideo nesten hver måned, og produserer musikk i et stormende tempo – vi venter i spenning på Album/EP’slipp og gleder oss til å ønske jentene velkommen til Trashpop!
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter

Thale Log Skage
meg
Melankolsk pop fra en ung sanger og låtskriver, opprinnelig fra Rogaland, og nå elev ved Vågsbygd VGS og debuterende artist – første utgivelse ”Tired Heart” ble i år lagt ut på nett. En nydelig låt som minner om Ed Sheeran og Lucy Rose, og som gir fine forventninger til hva vi kan vente i fremover i form av små sangperler fra Thale. Hun har allerede sjarmert fjellparkfestivalen i senk, og kan fort bli et spennende navn å følge med!!
Youtube
Soundcloud
Facebook

Dørene åpner: 20.00

Thale Log Skage: 20.30 (presis)
The City: 21.30

KommentarerKjøp billetter her: