Odd Loves to Dance + Brontupisto + Jitney

13/02/2014 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Denne siden

Odd Loves to Dance (post-pop) + Brontupisto (rock n roll) + Jitney (indie-rock)

Odd Loves to Dance er et nytt friskt pust på den norske indiescenen. Bandet, som er basert I Trondheim, har allerede rukket å gjøre seg bemerket ute blant publikum med godt mottatte konserter, Urørt-anbefaling og radiospilling. Musikken fremføres med fuzza gitar, enda mer fuzza bass og ultrahårete trommer, over flyter det mellotron og sarte vokalmelodier. Slik blir det bra pop av! Bandet består av Peter Haugen Andersen på gitar og vokal, Hallvars Gaardløs på bass og vokal, Axel Larsson på trommer og vokal, og Martin Aspen på gitar tangenter og vokal.
Sjekk ut bandet og følg gjerne Odd Loves to Dance på Facebook og/eller Urørt!

Brontupisto, med minst én fot godt planta i country- og folk, spiller Brontupisto rock´n roll med referanser de fleste vil nikke gjenkjennende til. 3-stemte vokal harmonier, vekselbass, B3 og slidegitar er noen av elementene man finner i dette oppkoket av usensurert sjanger-blanding, og kan gi assosiasjoner til band som Lynyrd Skynyrd, Crosby, Stills & Nash og Led Zeppelin.
Facebook
Soundcloud

Jitney, musikken er energisk, gal, fin og enorm til tross for at de bare er tre i bandet. Fuzzbass som høres ut som orgel, gitar som høres ut som synther og brutale trommer. Jitney drar musikken hardt i flere retninger, men all lyd som blir generert høres ut som Jitneys egen industrielle indierock. Musikken skal være utfordrende både for lytter og utøver, men skal allikevel ha elementer som er lett å feste øret til.
Facebook
Hjemmeside

Dørene åpner: 21:00
Jitney: 21:30 (presis)
Brontupisto: 22:15
Odd Loves To Dance: 23:00

KommentarerKjøp billetter her: